Άποψη Αστυνομικού: “Οι Πύλες της Θράκης δεν πέφτουν”

Επειδή σας βομβαρδίζουνε με σχεδόν πολεμικά ανακοινωθέντα. Εδώ στην Θράκη δεν γίνεται πόλεμος.
Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους. Η κοινωνική ειρήνη και ηρεμία, βασικός πυλώνας ανάπτυξης δεν έχουν διαταραχθεί επουδενί λόγο.

Τώρα το τι κάνει στη χώρα του ο Τούρκος Πρόεδρος και το καθεστώς, θα το βρουν μπροστά τους με τις διαρκείς υποτιμήσεις της λίρας.

Η Ελλάδα ανήκει σε μια πανίσχυρη οικονομική συμμαχία, η δε Τουρκία είναι αναγκασμένη να δανείζεται με επαχθείς όρους και σίγουρα δεν θα αντέξει, όσα fake news και προβοκάτσιες κι αν στήσει στα σύνορα.

Εν κατακλείδι, εδώ στη Θράκη οι πυλώνες της είναι οι πολίτες κι εμείς τα στηρίγματα τους, που θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να συνεχίσουν την κανονικότητα τους.

Τέλος, πολύ προβλέπω, πως μετά το πέρας αυτής της άοπλης αρχικά απόπειρας εισβολής, οι Τούρκοι που υπερηφανεύονταν για τη ρίψη χημικών στο διαδίκτυο στο ελληνικό έδαφος, με ύφος λες και είχαν γίνει παντοκρατορία και είχαν κατακτήσει τον Λευκό Οίκο, θα κυνηγηθούν ως αποτυχημένοι και γκιουλενιστες από το καθεστώς και θα προστρέξουν για άσυλο στην Ελλάδα.
Ο Θεός έχει χιούμορ και σίγουρα η Ελλάδα δεν θα μικρύνει.

08.03.2020
Μιχάλης Αβέλλας
αστυνομικός