Καλαμάτα: Νέες αποκαλύψεις για την 24χρονη που πέταξε το μωρό της στον κάδο

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τη νεαρή μητέρα από τη Γεωργία που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε κάδο απορριμάτων στην Καλαμάτα, το οποίο σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα περαστικών.

Όπως αποκάλυψε ο Alpha, η 24χρονη μητέρα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μαζί με το νεογέννητο αγοράκι της έφτασε στα ΚΤΕΛ Καλαμάτας με ταξί, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού:

«Το μωράκι το είδα ότι είναι ημερών και λέω τέτοιο μικρό παιδί και το πάει με το λεωφορείο;» είπε και προσθέτει, «Τέσσερις η ώρα, από Καλαμάτα ανέβηκε Αθήνα, φτάσαμε περίπου επτά, επτά και τέταρτο και με ρώτησε τι ώρα έχει το τελευταίο ΚΤΕΛ για Καλαμάτα. Της λέω «εννιάμισι», μου λέει «εσύ θα σαι;», της λέω «ναι, και θα φύγεις πάλι», μου λέει «ναι, θα πάω να αφήσω κάτι πράγματα και θα έρθω να προλάβω να φύγω»», είπε ο οδηγός του ΚΤΕΛ.

Τόνισε επίσης ότι η 24χρονη μητέρα ήταν ψύχραιμη και τρυφερή με το παιδί της «το κρατούσε, το τάιζε, το είχε μέσα στην κουβερτούλα του».

Η 24χρονη δεν έχει εξηγήσει ακόμα τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της και αν μεσολάβησε κάτι κατά την ολιγόωρη αναμονή της στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα οι γονείς της 24χρονης είναι συγκλονισμένοι και δηλώνουν ότι θα έρθουν στην Αθήνα για να αναλάβουν την φροντίδα του μωρού.

«Δεν ξέρω πώς έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο. Εγώ και ο πατέρας της θα τη στηρίξουμε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό. Δεν θα το αφήσουμε το παιδί, θα μεγαλώσει μαζί μας», είπαν χαρακτηριστικά.

Πηγή