Συγκινούν οι «Μέλισσες». Η πρωτοβουλία τους για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σε μία συγκινητική κίνηση προχωρούν οι «Mέλισσες», που θα κάνουν show στην πλατεία Συντάγματος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων.

Τα μέλη του συγκροτήματος “Μέλισσες” έκαναν γνωστό πως η αμοιβή τους θα προσφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), όπως ανακοίνωσαν μέσω των social media, αναρτώντας φωτογραφία με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

«Όταν μας έγινε η πρόταση από το Δήμο της Αθήνας να συμμετέχουμε στην μεγάλη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 στην Πλατεία Συντάγματος αμέσως σκεφτήκαμε να προσφέρουμε την αμοιβή μας για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη του αναπτύξαμε το σκεπτικό μας και αποφασίστηκε, από κοινού, η συμμετοχή μας στη συναυλία να έχει μηδενικό κόστος και όλη η αμοιβή μας να προσφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Είμαστε πάντα της άποψης να μη ρωτάμε μόνο τι κάνει η πόλη μας για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς για την πόλη μας. Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα για να αλλάξουμε τη χρονιά μαζί, χορεύοντας και τραγουδώντας!», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Στο show την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα τραγουδήσουν επίσης οι Demy, Ήβη Αδάμου και Josephine.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν μας έγινε η πρόταση από το Δήμο της Αθήνας να συμμετέχουμε στην μεγάλη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 στην Πλατεία Συντάγματος αμέσως σκεφτήκαμε να προσφέρουμε την αμοιβή μας για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη του αναπτύξαμε το σκεπτικό μας και αποφασίστηκε, από κοινού , η συμμετοχή μας στη συναυλία να έχει μηδενικό κόστος και όλη η αμοιβή μας να προσφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Είμαστε πάντα της άποψης να μη ρωτάμε μόνο τί κάνει η πόλη μας για εμάς αλλά τί κάνουμε και εμείς για την πόλη μας. Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα για να αλλάξουμε τη χρονιά μαζί, χορεύοντας και τραγουδώντας !! @melisses_official @xmastoras @mavrogenius @thanosbeelaitsas @monsieurkoutrak #xmas #christmasinathens #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissestheband (@melisses_official) στις 19 Δεκ, 2019 στις 2:14 πμ PST

 

Πηγή: www.newsit.gr