Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποιήσε και συνέλαβε 17χρονο κλεφτρόνι στην Πρέβεζα

Έναν 17χρονο διαρρήκτη, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει μετά από διάρρηξη σπιτιού στην Πρέβεζα, ακινητοποίησε και συνέλαβε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος Ρομά συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Παντοκράτορα Πρέβεζας, επ΄ αυτοφώρω, κατηγορούμενος για κλοπή από σπίτι στην ίδια περιοχή. Στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο συνεργοί του Ρομά, ηλικίας 17 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στον Παντοκράτορα Πρέβεζας, αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε περιστατικό διάρρηξης σε σπίτι και ακινητοποίησε τον 17χρονο δράστη, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ο 17χρονος από κοινού με τους δύο συνεργούς του, είχαν διαρρήξει σπίτι ιδιοκτησίας 76χρονου, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.