Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Άντρας απανθρακώθηκε νωρίτερα στην Βάρκιζα από διαρροή αερίου στο αυτοκίνητό του (φωτορεπορτάζ)

Οι εικόνες που θα δείτε πιο κάτω είναι σκληρές. Έχουμε βάλει ειδικό φίλτρο για να μην διακρίνεται το πτώμα του άτυχου άντρα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00 κοντά στην παραλιακή λεωφόρο λίγο μετά τη Βάρκιζα. Διερχόμενοι είδαν ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες και ενημέρωσαν την πυροσβεστική. Οι άνδρες της πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο και αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχα καεί σχεδόν ολοσχερώς υπήρχε απανθρακωμένο το πτώμα ενός ανθρώπου.

policenews

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Από τα πρώτα ευρήματα των ανδρών της πυροσβεστικής φαίνεται ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα, καθώς φαίνεται ότι υπήρξε διαρροή γκαζιού.

policenews1

Οι πληροφορίες λένε ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω το Ribas όπου ο άνδρας συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα με τα σκυλιά του. Το τι ακριβώς συνέβη είναι άγνωστο, ωστόσο οι έμπειροι άνδρες της πυροσβεστικής από τον τρόπο με τον οποίο επεκτάθηκε η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο και από το σημείο που έχει καεί συμπεραίνουν σε πρώτη φάση πως πρόκειται για διαρροή στο γκάζι με το οποίο κινούνταν το αυτοκίνητο.

policenews2

Ρεπορτάζ του Αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Γραμμένου