O εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος νεκρός στο Porsche Cayenne που πήρε φωτιά στην Αττική οδό (φωτογραφίες – βίντεο)

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στην σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική οδό, στο ύψος της εξόδου προς Λ. Ηρακλείου.  

Το όχημα τύπου jeep μάρκας Porsche Cayenne, ανήκε στην σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που είχε απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές για εκβιασμούς. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η σορός του απανθρακωμένου οδηγού ανήκει στον γνωστό εκδότη -αλλά δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα- ενώ ερωτήματα δημιουργούνται για τις συνθήκες του ατυχήματος, αφού το βαρύ όχημα δεν φέρει σοβαρές φθορές από πρόσκρουση. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έγινε έκρηξη κατά την διάρκεια της πορείας του στην αριστερή λωρίδα της Αττικής οδού. Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

policenews

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού φαίνεται το Porsche Cayenne να σταματά αρχικά στην αριστερή λωρίδα (σ.σ.: Στην αριστερή πλευρά του οχήματος εντοπίστηκαν γδαρσίματα από την τριβή του με το διαχωριστικό στηθαίο) και στη συνέχεια να φλέγεται.

Ο οδηγός του οχήματος προφανώς δεν κατάφερε να εξέλθει από το ΙΧ καθώς η αριστερή πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει λόγω του στηθαίου της Αττικής Οδού. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπάθησαν να σπάσουν με πυροσβεστήρες τα τζάμια του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Το αμάξι κινούνταν με υγραέριο και για αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες τόσο γρήγορα. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία της Αττικής Οδού. Στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική.

policenews1 policenews2

policenews3

1 2 3 4 5