ΝΕΟΤΕΡΑ: Αυτοκτονία με… μυστήριο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Αιγάλεω (φωτός)

Ο 49χρονος βρέθηκε από την μητέρα του στις 9 το πρωί να κείτεται νεκρός στην παλιά γωνιακή μονοκατοικία της οδού Εδέσσης στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκλήθη το ΕΚΑΒ περίπου στις 9.30 το πρωί από την ίδια δίνοντας ως πρώτα στοιχεία θανάτου παθολογικά αίτια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ κατά την άφιξή του διαπίστωσε πως ο 49χρονος έφερε διαμπερές τραύμα στην δεξιά κροταφική οδό από πυροβόλο όπλο. Αμέσως κλήθηκε η Άμεση Δράση και η Ασφάλεια για να διερευνήσει τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα από τον ιατροδικαστή αλλά και την Δ.Α.Α. πρόκειται ξεκάθαρα για αυτοκτονία, αλλά μυστήριο καλύπτει το γεγονός ότι στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του αυτόχειρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά ερωτήματα. Αυτή την ώρα καταθέσεις στους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας δίνουν δυο στενοί συγγενείς του 49χρονου.

tromaktiko3302

Ήσυχος άνθρωπος, ανεπάγγελτος και χωρίς να έχει δημιουργήσει προβλήματα

Γείτονες του Γιάννη μίλησαν για έναν ήσυχο άνθρωπο, που τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν κάπου και έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την μητέρα του στο σπίτι όπου γεννήθηκε αφού τα άλλα δυο αδέρφια του μένουν σε άλλες περιοχές. Παρέα τους έκαναν και 5 σκυλιά τα οποία είχε στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας. Ο 49χρονος είχε 5 κάμερες περιμετρικά της οικίας για να ελέγχει τον χώρο.

Τα ξημερώματα έχασε την ζωή του ο 49χρονος

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο 49χρονος έχασε την ζωή του μεταξύ 3 έως 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από τον πυροβολισμό αναστατώθηκαν τα σκυλιά τα οποία δεν σταμάτησαν να γαβγίζουν σύμφωνα με γειτόνισσα του θύματος μέχρι το πρωί.

Τις έρευνες για την εύρεση του όπλου συνεχίζει η Δ.Α.Α. ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από Αξιωματικό, ο 49χρονος δεν είχε άδεια οπλοφορίας πυροβόλου όπλου.

tromaktiko3301