Η δυσοσμία στην μονοκατοικία οδήγησε στο μακάβριο εύρημα – Τρεις νεαροί νεκροί πριν λίγο σε σπίτι (φωτός – βίντεο)

Στυγερό έγκλημα ή κάτι άλλο; Τρεις Αλγερινοί, 18, 23 και 25 ετών, βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι νεκροί σε πλήρη αποσύνθεση σε παλιά μονοκατοικία της οδού Βύρωνος στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, στην μικρή γειτονιά είχαν εμφανιστεί οι τρεις νεαροί Αλγερινοί το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας ουσιαστικά “κατάληψη” στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της Βύρωνος. Η παρουσία τους αρχικά θορύβησε το μικρό στενό της περιοχής, ωστόσο σιγά σιγά οι νεαροί κέρδισαν την εμπιστοσύνη της γειτονιάς. Κάποιοι φρόντιζαν να τους δίνουν νερό, φαγητό, ακόμα και να πλένουν τα ρούχα τους. Ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας, αν και αρχικά “μπήκαν” υπό μορφή κατάληψης, δέχθηκε να φιλοξενηθούν χωρίς κάποιο αντίτιμο.

policenews1

Ο Αλβανός που ειδοποίησε το πρωί τις Αρχές και ο ρόλος μιας νεαρής Ελληνίδας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας νεαρός Αλβανός ειδοποίησε σήμερα το πρωί τις αρχές για το μακάβριο εύρημα. Κάποιοι που μίλησαν κάνουν λόγο για έναν άντρα, πρώην φυλακισμένο που είχαν δει και στο παρελθόν στην γειτονιά και πιθανόν γνώριζε τα τρία νεαρά θύματα. Άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο για νεαρή κοπέλα από την Ελλάδα, χρήστρια ουσιών η οποία πολλές φορές έπαιρνε από το σπίτι τους νεαρούς Αρμένιους προς άγνωστη κατεύθυνση.

policenews3

Θάνατος από το κρύο ή στυγερή δολοφονία;

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε ο ιατροδικαστής, οι σοροί των τριών νεαρών κείτονταν στο παγωμένο πάτωμα της παλιάς μονοκατοικίας για τουλάχιστον 25 ημέρες. Τα άψυχα κορμιά τους βρέθηκαν σε αποσύνθεση και κατάμαυρα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο θάνατος όμως προήλθε από το κρύο ή είναι μια τριπλή δολοφονία επειδή οι Αλγερινοί είδαν ή άκουσαν κάτι που δεν έπρεπε; Φως στα αίτια του θανάτου θα δοθεί τις επόμενες ημέρες, όταν γίνει η νεκροψία – νεκροτομή των άτυχων νεαρών.

Σύμφωνα με το σενάριο που ήθελε οι νεκροί να βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις, στο σπίτι δεν βρέθηκε σόμπα που θα μπορούσε να προκαλέσει θάνατο από ασφυξία ή κάποιο άλλο στοιχείο που να “προδίδει” θάνατο από παθολογικά αίτια ή δηλητηρίαση.

policenews2

Δεν ήταν χρήστες ουσιών λένε όσοι τους έβλεπαν

“Δεν φαινόντουσαν να κάνουν χρήση ουσιών” λένε κάποιοι γείτονες, αλλά η συμπεριφορά και ο τρόπος που περπατούσε ο μικρότερος από τους τρεις προβλημάτιζε κάποιες φορές. Από το καλοκαίρι είχαν δημιουργηθεί κάποιες μικροπαρεξηγήσεις με γείτονες και ο λόγος ήταν τα ούρα αλλά και οι ακαθαρσίες που πετούσαν στο πίσω μέρος του σπιτιού, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε μεγάλο πρόβλημα δυσοσμίας αλλά και υγιεινής στα γύρω σπίτια.

Κάποιοι “βλέπουν” τον δολοφόνο να βρίσκεται κοντά στο σημείο

Κάποιοι “βλέπουν” τον δολοφόνο να βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι που αποκαλύφθηκε το φρικιαστικό μυστικό. Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ από το μεσημέρι καταθέσεις έχουν δώσει τόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όσο και γείτονες της περιοχής.

reportaz