Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. – Τραυμάτισαν αστυνομικό και κατέστρεψαν μοτοσυκλέτα

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε αργά το απόγευμα στα Εξάρχεια, από επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών, στην διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς μιας μηχανής που είχε κριθεί ύποπτη

Όλα συνέβησαν όταν οι αστυνομικοί, με δύο μηχανές καταδίωκαν τους επιβαίνοντες σε μια μηχανή που είχαν κριθεί ως ύποπτοι. Οι καταδιωκόμενοι, ενώ είχαν φτάσει στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Ζαΐμη ακινητοποίησαν και εγκατέλειψαν την μηχανή και άρχισαν να τρέχουν στους γύρω δρόμους, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο από τους αστυνομικούς.

Οι δύο από τους ένστολους που τους καταδίωκαν σταμάτησαν με την μηχανή τους στο σημείο όπου οι νεαροί είχαν εγκαταλείψει το δικό τους δίκυκλο προκειμένου να το “ασφαλίσουν”, ενώ οι συνάδελφοι τους συνέχισαν το κυνηγητό για να ακινητοποιήσουν και να ελέγξουν τους υπόπτους.

Οι αλλοδαποί κινήθηκαν προς το κέντρο των Εξαρχείων, με τους αστυνομικούς στο κατόπι τους, ωστόσο ομάδες νεαρών από τα Εξάρχεια, στην θέα των αστυνομικών συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς το μέρος τους και να κυνηγούν τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης και τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών, αλλά κι εκείνων που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Πηγή: ant1news.gr