ΕΚΚΛΗΣΗ μιας μανούλας από την Καλαμάτα για άμεση βοήθεια – Παρακαλώ να το κοινοποιήσετε και να βοηθήσετε όσοι βρίσκεστε κοντά της

Το email που λάβαμε πριν λίγο μας συγκλόνισε. Θα σταθούμε σε κάποια κομμάτια της απόγνωσης της 25χρονης Ελένης που εγκαταλήφθηκε από τον πατέρα του παιδιού της όταν ήταν έγκυος. Αυτή την στιγμή έχει μια κορούλα 6 ετών και δεν έχει να την ταϊσει κυριολεκτικά, ενώ έχει άμεση ανάγκη από το σιρόπι “Aerius” λόγω αλλεργικής ρινίτιδας του παιδιού. Όσοι είστε κοντά καλέστε την στο τηλ. που θα βρείτε πιο κάτω για να της το δώσετε ακόμα και τώρα…

Η Ελένη με συγκλόνισε με το μήνυμα που έστειλε. Δεν έχει βοήθεια πλέον από πουθενά. Είναι μόνη της σε ένα ενοικιασμένο σπίτι, οφείλει 1500 ευρώ σε ενοίκια και απειλείται από έξωση, ενώ αναγκάζεται να μην πηγαίνει στο Νηπιαγωγείο το παιδί της, λόγω έλλειψης παπουτσιών, ενδυμάτων και τροφής. Η κατάσταση που βιώνει είναι απελπιστική. Έχει εγκαταλειφθεί από τους γονείς της που μένουν στην Αθήνα, όταν έμαθαν ότι έμεινε έγκυος σε μικρή ηλικία.

Ζήτησε την βοήθειά μας και πρέπει να της την προσφέρουμε απλόχερα, ο καθένας με τον δικό του αληθινό τρόπο, γιατί είμαστε Έλληνες και είναι γραμμένο στο DNA μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Η Ελένη αναγκάζεται να μην πηγαίνει στο σχολείο το κοριτσάκι της γιατί δεν έχει να το ντύσει και να του δώσει κολατσιό.

Η Ελένη χρειάζεται άμεσα για το μικρό της αγγελούδι τα εξής:

1) Σιρόπι Aerius για τον έντονο βήχα που έχει τις τελευταίες ημέρες και μπορεί να της προκαλέσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.
2) Ρουχαλάκια και παπουτσάκια για το 6χρονο κοριτσάκι της, που αδυνατεί να αγοράσει λόγω του ότι είναι άνεργη και μόνη της.
3) Να εξοφλήσει άμεσα το χρέος από τα συσσωρευμένα ενοίκια (1500 ευρώ) επειδή απειλείται με έξωση. Να τονίσω εδώ, ότι η σπιτονοικοκυρά της της έχει φερθεί με πολύ καλό τρόπο και την έχει βοηθήσει, αλλά έχει και εκείνη τις δικές της υποχρεώσεις που τρέχουν, γι αυτό δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Επικοινωνήστε άμεσα με την Ελένη στο 6983 674925 και όσοι μπορείτε ακόμα και τώρα, στείλτε έστω και ένα μικρό χρηματικό ποσό στον κάτωθι λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς (IBAN GR 4101 7134 3000 6343 1273 89256)

Διαδώστε αυτή την ανάρτηση για να το μάθει ο κόσμος. Όσο περισσότεροι βοηθήσουμε, τόσο μεγαλύτερο χαμόγελο θα δώσουμε στην μανούλα και το μικρό της αγγελούδι.

Πηγή