Αυτήν την Ανάσταση φώτισε τα πρόσωπά τους | #fotisetaprosopatous

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην καμπάνια μας #fotisetaprosopatousμε στόχο να προσφέρουμε σε 500 παιδιά άπορων και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών, ένα Πασχαλινό πακέτο με μια λαμπάδα, ένα τσουρέκι κι ένα σοκολατένιο αυγό. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε και με τη δική σας στήριξη 7.500 ευρώ.

Τι πρέπει να κάνω;
Κάνε κλικ ΕΔΩ επιλέξτε το πακέτο προσφοράς που θέλετε να κάνετε και ολοκληρώστε την διαδικασία της δωρεάς.

Η Ιδέα
Το Πάσχα είναι αγαπημένη γιορτή για την οικογένεια του Μαζί για το Παιδί, που τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζει όλο και περισσότερα παιδιά χάρη σε όλους εσάς!

Αυτή την Ανάσταση σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα συμβολικό δώρο στους μικρούς μας φίλους και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην καμπάνια #fotisetaprosopatous με στόχο ακριβώς αυτό, να φωτίσουμε τα πρόσωπα των παιδιών μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά προσφέροντάς τους μια λαμπάδα, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα τσουρέκι για το Πάσχα!

Το ποσό των 15€ που αντιστοιχεί σε ένα Πασχαλινό πακέτο, μπορείτε να το καλύψετε είτε εξολοκλήρου είτε εν μέρει με την συμμετοχή των φίλων σας, των συναδέλφων ή και των μελών της οικογένειάς σας, προσφέροντας όποιο ποσό επιθυμείτε. Σας καλούμε λοιπόν να συνεισφέρετε επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείτε και σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς.

Ο Στόχος
Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε 7.500 ευρώ και να προσφέρουμε σε 500 παιδιά άπορων και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών, ένα Πασχαλινό πακέτο με μια λαμπάδα, ένα τσουρέκι κι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας 15 ευρώ.

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας
Εμπνεύστε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή την καμπάνια ανεβάζοντας στο facebook ή το instagram  μια φωτογραφία  μια δική σας παιδική ανάμνηση από το Πάσχα χρησιμοποιώντας το hashtag #fotisetaprosopatous και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi.

Οι δράσεις του Μαζί για το Παιδί για τον περιορισμό της φτώχειας

Στην  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε για την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη δημιουργία βιώσιμων συνθηκών διαβίωσης των  παιδιών και των οικογενειών που προστατεύουν διασφαλίζοντας τους πρόσβαση σε ασφαλή, θρεπτική και επαρκή τροφή.

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του Μαζί για το Παιδί μπορείτε να βρείτε στο www.mazigiatopaidi.gr