Οικογενειακή τραγωδία – Χαλάνδρι: Αυτά έγραψε στο σημείωμα ο 27χρονος πριν σκοτώσει τον 4χρονο γιο του

Τι αναφέρει ο 27χρονος που αφαίρεσε την ζωή του 4χρονου γιού του, πριν βάλει τέλος στην δική του. Τι όπλισε το χέρι του

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις»…

Με λίγες λέξεις, γραμμένες σε ένα κομμάτι χαρτιού, ο 27χρονος που σκότωσε τον 4χρονο γιο του και έβαλε τέλος στην δική του ζωή, προσπαθεί να «εξηγήσει», με την δική του «λογική», να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, στο σημείωμα του αναφέρεται σε εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, σημειώνοντας ότι «χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη» και ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση».

Στο σημείωμα του ο 27χρονος αναφέρει ότι είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος και καταλήγει γράφοντας ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Δείτε τι μετέδωσε η ΕΡΤ1:



Ο 27χρονος πατέρας, το πρωί της Κυριακής, σε μια στιγμή παραφροσύνης, πήρε κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα κι έγραψε με τον πιο φρικτό τρόπο το σενάριο του θανάτου του ίδιου του του σπλάχνου. Πυροβόλησε τον μικρό Βασίλη πάνω στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας δεν έμενε μαζί με την 21χρονη σύντροφό του, με την οποία είχαν αποκτήσει το αγοράκι. Πατέρας και γιος έμεναν στο σπίτι τους τελευταίους μήνες και τους επισκεπτόταν η νεαρή μητέρα. Η ίδια ανησύχησε που δεν απαντούσε ο πατέρας του παιδιού και χθες πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα, αντικρίζοντας τη φρίκη.

Η ασύλληπτη τραγωδία έρχεται να προστεθεί στο τραγικό περιστατικό του Νέου Κόσμου. Πριν από τρεις εβδομάδες μία μητέρα πέταξε το κοριτσάκι της από το μπαλκόνι από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια έπεσε στο κενό βάζοντας σε τέλος τη ζωή της.

Γείτονες, που μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ακόμη πώς ο 27χρονος έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του 4χρονου παιδιού. Όπως είπαν, δεν είχε δώσει στο παρελθόν δείγματα βίαιης συμπεριφοράς.