Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για ληστεία σε οδηγό λεωφορείου στο Ίλιον

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 29-1-2019 στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 2 ημεδαποί ηλικίας 18 και 20 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 28-1-2019, οι συλληφθέντες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο της Ο.ΣΥ. στην περιοχή του Ιλίου, επιτέθηκαν στον οδηγό και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο και αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δράστες μετά την ακινητοποίηση του λεωφορείου και κατά την αποβίβασή τους από αυτό, έρριψαν πέτρες προκαλώντας τη θραύση ενός υαλοπίνακα καθώς και του καθρέπτη του οχήματος.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν 2 εκ των δραστών και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.