Πάτρα: “Τον πυροβόλησα επειδή ζητούσε πίσω το δώρο Χριστουγέννων”

Ανάβει φωτιές και δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, η καταγγελία του δράστη. Πυροβόλησε τον επιχειρηματία στο κεφάλι…
Έντονο παρασκήνιο έχει η υπόθεση τραυματισμού μετά από πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι , του ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πάτρα, που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι φιλικό πρόσωπο εργαζόμενης στην επιχείρηση, από την οποία το θύμα – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα τόσο στην Επιθεώρηση Εργασίας όσο και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας – απαιτούσε να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο της είχε καταβάλει.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην επιχείρηση του θύματος προκειμένου να λήξει το θέμα και να ζητήσει από τον εργοδότη της, να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως συμφώνησε μαζί του, να υπογράψει την οικειοθελή αποχώρηση της από την επιχείρηση.

“Άρχισε να με βρίζει και θόλωσε το μυαλό μου”
Ωστόσο σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύτη, όταν επετεύχθη συμφωνία, ο ιδιοκτήτης άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί, να μεταβεί στο σπίτι του, να πάρει το αεροβόλο όπλο και να επιστρέψει στην επιχείρηση όπου και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τραυματισμένος στο αυτί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στον χώρο εργασίας του. Το περιβάλλον του, χαρακτηρίζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα όσα καταγγέλλει ο φερόμενος ως δράστης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση όπως και άλλες υποθέσεις εργαζομένων, στην επιχείρηση, απασχολούν τόσο το Εργατικό Κέντρο όσο και την Επιθεώρηση Εργασίας.

Εκεί όπου υπάρχουν αναφορές άλλων επίσης εργαζόμενων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, οι οποίοι καταγγέλλουν, ότι τους ζητάνε να επιστρέψουν τα χρήματα από το δώρο Χριστουγέννων που τους κατεβλήθη ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις οφειλών καταβολής μισθοδοσίας που φτάνουν τους δύο και τρεις μήνες.

ΠΗΓΗ