Κακοκαιρία ΤΩΡΑ: Δείτε που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και που “χτυπάει” αυτή την ώρα ο “Τηλέμαχος”

Πυκνή χιονόπτωση από Κηφισιά και πάνω – Στα λευκά Εκάλη, Δροσιά, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Μαλακάσα – Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι – Ενδεχόμενο χιονόπτωσης και στο κέντρο της Αθήνας τις επόμενες ώρες

Ο «Τηλέμαχος» είναι πλέον εδώ και ήδη σε πολλές περιοχές της Αττικής το χιόνι έχει αρχίσει για τα καλά! Από τις 16:00 το απόγευμα σημειώνεται χιονόπτωση στα βόρεια προάστια ενώ λίγο πιο βόρεια, σε Μαλακάσα και Ωρωπό το έχει ήδη στρώσει.

Οι Αρχές είναι σε ετοιμότητα για να διευκολύνουν την κίνηση των οδηγών ενώ η εταιρεία «Νέα Οδός» που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο της Αθηνών – Λαμίας καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να κρατήσει ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Τα εκχιονιστικά είναι σε πλήρη ετοιμότητα όπως επίσης και οι αλατιέρες για να μην παγώσουν οι δρόμοι.

Χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», το οποίο επηρεάζει ήδη πολλές περιοχές της Ελλάδας , προκαλώντας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο στα ανατολικά και θυελλώδεις βοριάδες, σύμφωνα με τη meteo, τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Η διάρκεια της κακοκαιρίας θα είναι σύντομη. Από την Τρίτη βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, που όμως θα είναι πρόσκαιρη.

Δείτε ποιοι δρόμοι και περιοχες έχουν διακοπή κυκλοφορίας: