Εμπορία ναρκωτικών σε στέκια τοξικομανών με «άρωμα» γυναίκας

Τριάντα δύο μικροδέματα ηρωίνης, ποσότητα κάνναβης και πλήθος ναρκωτικών δισκίων σκόπευε να διοχετεύσει γυναίκα-έμπορος ναρκωτικών, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Πανοράματος, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 43χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Επιπλέον, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 41χρονος άντρας, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, προέβη σε συναλλαγή 30 ναρκωτικών δισκίων με την έμπορο, στην οικία της στο Πανόραμα.

Στην κατοχή της 43χρονης γυναίκας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 32 μικροδέματα ηρωίνης, δύο μικροδέματα κάνναβης, 356 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, 2.500 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.