Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας – Ο Αλβανός Λουτσάϊ Αλέξανδρο και ο Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας (φωτός)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τους δύο νεαρούς, που φέρονται να εμπλέκονται στο θάνατο της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η αντίδραση και η οργή των οικείων ανθρώπων της κοπέλας είναι τέτοια που ένας πόλεμος έχει ξεκινήσει στα social media.

Τα προφίλ των δύο εμπλεκόμενων στο facebook έχουν πάρει «φωτιά» από σχόλια. Ανάμεσα σε όλα όσα γράφουν οι χρήστες υπάρχει και ένα απίστευτο σχόλιο μιας κοπέλας που τονίζει ότι πριν μια εβδομάδα της είχαν στείλει μήνυμα αυτά τα δύο άτομα για να πάνε βόλτα.

Η κοπέλα αρνήθηκε να πάει βόλτα μαζί τους και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία.

Η οργή των χρηστών είναι τέτοια που οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν για να περιγράψουν το μένος τους είναι χαρακτηριστικές.

Σε κάθε περίπτωση, στη δημοσιότητα έχουν έρθει την τελευταία ώρα, οι φωτογραφίες και τα ονόματα των δύο νεαρών που εμπλέκονται στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο πρώτος νεαρός είναι ο Μανώλης Κούκουρας, 20 χρόνων που ζει στη Λίνδο, η οικογένεια του έχειτ ρία – τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Πεύκους, εστιατόρια, κινέζικο εστιατόριο, καφετέριες και μικρό ξενοδοχείο.

Το όνομα του δεύτερου είναι Λουτσάϊ Αλέξανδρο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Η υπόθεση ξετυλίγεται

Οι δύο νεαροί είχαν μεταβεί στο σπίτι της νεαρής και την έπεισαν να πάνε βόλτα στο εξοχικό του Μανώλη τον οποίο είχε γνωρίσει από το καλοκαίρι.

Εκεί της ζήτησαν να συνευρεθεί μαζί τους και εκείνη αρνήθηκε. Τότε ο ένας εκ των δύο την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη ζαλίστηκε και έπεσε κάτω.

Αυτό έγινε και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του Μανώλη. Τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του κοριτσιού βρέθηκαν στο σημείο απ’ όπου την έριξαν στη θάλασσα.

Την πέταξαν στη θάλασσα ενώ ήταν ζωντανή

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν πέταξαν την άτυχη κοπέλα από το γκρεμό στην παραλία, εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή, και γι αυτό η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο θάνατός της τελικά προήλθε από πνιγμό.

Αυτός είναι ο θλιβερός επίλογος της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας που τάραξε τόσο το νησί της Ρόδου, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας, ενώ αναμένετε μέσα στις επόμενες ώρες να εκτελεστεί και η αναπαράσταση του εγκλήματος.

Πως “έσπασαν” στην ανάκριση

Οι δύο δράστες είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι καθώς είχαν πέσει σε αντιφάσεις κατά την ανάκριση από τις Αρχές.

Οι δυο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της, ενώ, στη διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο, φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς.

Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την 21χρονη κοπέλα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους.

Εκεί, την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της.

Το λευκό βαν

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να έχει ο πατέρας του 19χρονου ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του «ύποπτου» λευκού βαν αλλά και εκείνος που εντόπισε τη σορό της άτυχης κοπέλας. Το επίμαχο λευκό όχημα φαίνεται να έχει αδικαιολόγητη κίνηση στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/11) λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της κοπέλας στην περιοχή της Λίνδου κοντά στην παραλία που ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Ο πατέρας του 19χρονου βρισκόταν από το μεσημέρι στο Κεντρικό Λιμεναρχείο και έδινε κατάθεση γιατί το επίμαχο βαν αρχικά φαίνεται πως έχει καταγραφεί στο σημαντικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή του το Λιμενικό Σώμα από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα από το σπίτι της φοιτήτριας, όπου πιθανόν επιβιβάστηκε η νεαρή το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης λίγο πριν πεθάνει. Επί ώρες οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος ανέκριναν τους δύο άνδρες, το νεαρό αλβανικής καταγωγής και τον ιδιοκτήτη του βαν.

Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και κυρίως η περίεργη εξαφάνιση των κινητών τηλεφώνων είναι στοιχεία που προβληματίζουν τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση οι οποίοι αναφέρουν στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι είναι ένα εξαιρετικά βίαιο έγκλημα.

Η υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης θα ρίξει φως στις βασικές λεπτομέρειες της εξέτασης της σορού της άτυχης Ελένης καθώς φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία για τα οποία έχει ενημερώσει ο ιατροδικαστής τον πατέρα της Ελένης.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές αναφέρει ότι μάλλον το κορίτσι είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες. Είναι πιθανό να εμφανίστηκε και ο δεύτερος με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του. Εκεί πρέπει να υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της κοπέλας με τους νεαρούς να πανικοβάλλονται από το λιπόθυμο κορίτσι και μετά να την πέταξαν στη βραχώδη περιοχή ενώ ήταν ζωντανή άγνωστο βέβαια αν ο δράστης ή οι δράστες το γνώριζαν.

Ραγίζουν καρδιές: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας και του πατέρα της 21χρονης Ελένης

Απαρηγόρητη η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ και είπε μεταξύ άλλων ότι όταν δεν της απαντούσε το παιδί της στο τηλέφωνο κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί και κινητοποιήθηκαν με τον σύζυγό της για να δηλώσουν την εξαφάνισή της. «Τώρα ζω για να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου και να τους ρωτήσω γιατί το έκαναν αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να βρεθούν οι υπαίτιοι, να καταδικαστούν, να τους ρωτήσω τελικά γιατί το κάνανε. Ήταν μόλις 21 χρόνων. Δεν ήταν κανένα κορίτσι “περπατημένο” όπως λένε. Είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, φιλότιμο, έχουμε ηθικές αξίες», δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου» η μητέρα της 21χρονης.

«Ήθελε να μάθει Αραβικά. Ήταν πολύ χαρούμενη με την πρακτική της στο Υπουργείο Εξωτερικών και ήθελε να δώσει στο Διπλωματικό Σώμα. Εγώ χαιρόμουν και την παρότρυνα να συνεχίσει τις σπουδές της», λέει στην κάμερα της εκπομπής.

«Όλα αυτά τα όνειρα γκρεμιστήκανε σε μια βραδιά. Ό,τι έγινε έγινε μέσα σε μια νύχτα και κάποιος βρήκε το πτώμα Τετάρτη πρωί. Βρέθηκε 50 χιλιόμετρα μακριά στα βράχια. Θέλω να ρωτήσω τους υπαίτιους γιατί το κάνανε, με τι ψυχή και καρδιά το ρίξανε. Θέλω να τους ρωτήσω είναι άνθρωποι; Έχουν ανθρώπινα αισθήματα; Τι τους έκανε; Το παιδί κατέβηκε στη Ρόδο με κλάματα στα 18 του και κατέβηκε ο πατέρας του να το στηρίξει στην αρχή. (…) Τελευταία φορά την είδα 29 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα τηλεφωνικά. Την Τετάρτη της τηλεφωνούσα συνεχώς και μέχρι την Παρασκευή, ώσπου με έζωσαν τα φίδια και πήραμε να δηλώσουμε την εξαφάνιση. (…) Έστειλα έναν φίλο που μένει στη Ρόδο να δει τι έχει γίνει με το παιδί μου και πήγε από το σπίτι και δεν βρήκε τίποτα. Εγώ ζήτησα στους αστυνομικούς να δουν στο αεροδρόμιο μήπως είχε πάει Αθήνα. Όλα τα σενάρια τα σκέφτεσαι. Επειδή έχω και τον ανιψιό μου στην αστυνομία τον ειδοποίησαν για το πτώμα με το τατουάζ και την αναγνώρισε ο πατέρας της», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της.

«Είμαι «πεθαμένη» και θυμωμένη. Έχω οργή και θυμό. Θέλω μια απάντηση για να γαληνέψει η ψυχή του παιδιού μου. Τώρα ζω για να βρεθούν τα κτήνη. Τι τους έκανε το παιδί μου;».

Την ίδια στιγμή, με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και ο πατέρας της 21χρονης.

«Το Λιμεναρχείο είπε ότι μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή. Αυτό που μου είπε ο ιατροδικαστής είναι ότι έφερε σημάδια στραγγαλισμού και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό. Φυσικά την έριξαν στη θάλασσα χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα», ανέφερε.

«(…) Αν είχε σχέση σε εμάς δεν μας είχε πει κάτι. Το θέμα είναι ότι δεν γυρίζει πίσω το κορίτσι μας. Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά».

Τραγική ειρωνεία: Συγγενής του 2οχρονου κατηγορουμένου εντόπισε το άψυχο σώμα της φοιτήτριας

Μέσω διαδικτύου είχε γνωρίσει τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για τη δολοφονία της, η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι το πτώμα της κοπέλας εντόπισε συγγενής του ενός από τους δράστες.

Συγγενής του 20χρονου κατηγορουμένου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε: «Και εμάς μας ήρθε πολύ βαρύ και ξαφνικό γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά τα πράγματα. Τον περισσότερο χρόνο αυτό το παιδί έμενε μέσα στην πόλη. Όσο για τους γονείς του είναι άξιοι, δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Έχουν πέσει από τα σύννεφα, που λέμε».

Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο κι άρχισαν να κάνουν παρέα. Την άτυχη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε o 21χρονος μέσω facebook, ενώ η κοπέλα ήταν συμφοιτήτρια με την αδερφή του 19χρονου κατηγορουμένου.

Όπως πρόσθεσε ο συγγενής του 21χρονου: «Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε στην παραλία Φώκια και τυγχάνει να είναι δίπλα στης μητέρας μου. Τη βρήκε ο αδελφός μου εκεί, εκείνη την ημέρα και ειδοποίησε το Λιμενικό».

Έτσι προσπάθησαν να κρύψουν τη σορό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο. Στην εκπομπή Top Story της τηλεόρασης του Open πριν λίγο, o Πέτρος Κουσουλός έφερε στο φως της δημοσιότητας δύο σοκαριστικά video.

Στο ένα φαίνεται η διαδρομή του λευκού βαν, στο οποίο οι δύο καθ’ ομολογίαν δολοφόνοι της φοιτήτριας έβαλαν την 21χρονη για να τη μεταφέρουν στον γκρεμό και στη θάλασσα, πιστεύοντας πως την έχουν σκοτώσει. Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα δεν είχε πεθάνει μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί στο κεφάλι από τους δύο νεαρούς και ξεψύχησε μέσα στη θάλασσα! Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα τηγάνι φαίνεται να είναι το όπλο του εγκλήματος.

Στο άλλο video διακρίνεται η σωρός της Ελένης να χτυπά στα βράχια, λίγη ώρα πριν ανασυρθεί από τους δύτες του λιμενικού. Οι δύο δολοφόνοι πίστεψαν ότι είχε ξεψυχήσει και προσπάθησαν να κρύψουν το πτώμα της.

Η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο – Αύριο (5/12) η κηδεία

Η κηδεία της αδικοχαμένης Ελένης θα γίνει αύριο (5/12/2018)  το πρωί στις 11 στο Διδυμότειχο

Στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης έφτασε νωρίτερα απόψε (4/12/2018) η σορός της δολοφονημένης 21χρονης Ελένης ενώ λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε η διαδρομή για το τελευταίο ταξίδι του κοριτσιού, την πατρίδα της, το Διδυμότειχο.

Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση αυτή οι γονείς της κοπέλας που βρίσκονταν στην ίδια πτήση και αύριο (5/12/2018) θα κηδέψουν το παιδί τους. Τους γονείς συνόδευε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Στο μεταξύ οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας είναι ραγδαίες καθώς με βάση τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, κατά των 2 νεαρών που φέρονται να είναι δράστες του εγκλήματος.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι ένας 19χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένας 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται και προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον φίλο του.