5 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία, Εύβοια και Φθιώτιδα

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της , στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε (5) άτομα , τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας,διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον, χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης αντίστοιχα.

Τέλος, χθες το βράδυ στη Λαμία, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τονίζεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.