Ληστεία με πυροβολισμούς στη Μεταμόρφωση

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/11) σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι έσπειραν τον πανικό εισβάλοντας με όπλα στα χέρια στο εσωτερικό του καταστήματος και ακινητοποιώντας πελάτες και υπαλλήλους.

Οι ληστές αφαίρεσαν στη συνέχεια όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία του υποκαταστήματος επί της οδού Φαβιέρου 5. Την ώρα που έφευγαν από το κατάστημα και πριν επιβιβαστούν στις δύο μοτοσικλέτες που τους περίμεναν, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό -ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες έχουν πραγματοποιηθεί άλλες τρεις ληστείες -μια σε βενζινάδικο και δύο σε σούπερ μάρκετ.

Η αρχή έγινε στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, όπου δύο ένοπλοι φορώντας κουκούλες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και αφού πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό τράπηκαν σε φυγή.

Παρόμοιο το σκηνικό και στην περιοχή του Χολαργού όπου επίσης δύο ένοπλοι εισέβαλλαν σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Τέλος σημειώνεται ότι ληστεία πραγματοποιήθηκε και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, όπου οι δράστες χτύπησαν τον υπάλληλο, του απέσπασαν τα χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο του υπαλλήλου.



ΠΗΓΗ