Ισίδωρος Ντογιάκος: «Γλιτώσαμε από τύχη – Δεν έχω δεχθεί απειλές» (pics+vid)

Ισίδωρος Ντογιάκος | Ειδήσεις: Τι δηλώνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στο Βύρωνα – Γιατί στοχοποιήθηκε ο ίδιος – Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Δεν είχε δεχθεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, απειλές ή προειδοποιητικά μηνύματα ότι βρίσκεται στο στόχαστρο τρομοκρατών. Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έξω από την πόρτα του σπιτιού του στο Βύρωνα, ο εισαγγελικός λειτουργός μιλά για την τύχη που βοήθησε να μην εκραγεί ο μηχανισμός και να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο δεν χειρίζομαι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ», λέει ο κ. Ντογιάκος, ο οποίος λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία για το συμβάν έξω από το σπίτι του.

«Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι», σημειώνει ο εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος στο παρελθόν είχε χειριστεί «καυτές» υποθέσεις, όπως τη Χρυσή Αυγή, το δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα, τις παράνομες ελληνοποιήσεις καθώς και τις άγονες γραμμές του Αιγαίου.

Από το περιβάλλον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πάντως, «δείχνουν» το πρόσφατο παρελθόν ως αιτία της στοχοποίησής του.
Όπως λένε «ο κ.Ντογιάκος, εδώ και τρία χρόνια, στοχοποιείται, λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του».



ΠΗΓΗ