Ρόδος: 32χρονος καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος 24χρονης Σουηδέζας

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 32χρονος Σουηδός κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 24χρονης συμπατριώτισσάς του.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Σουηδό κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 5 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο δικάστηκε ωσεί παρών, ενώ στη δίκη παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή η 24χρονη δια του δικηγόρου της.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν πριν από τέσσερα χρόνια η νεαρή Σουηδέζα κατήγγειλε στην αστυνομία τον 32χρονο αλλοδαπό.

Σε βάρος του Σουηδού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη συναναστροφής με την 24χρονη κοπέλα αλλά και τη φίλη της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο αλλοδαποί διέμεναν μαζί με φίλους τους στο Φαληράκι.

Στις 9 Ιουνίου  2014 το βράδυ η 24χρονη με την φίλη της και ο 32χρονος με τον φίλο του βγήκαν σε μπαράκι της περιοχής για να διασκεδάσουν. Εκεί συναντήθηκαν οι δύο παρέες οι οποίες και αποφάσισαν να διασκεδάσουν μαζί πίνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, και αρκετά ποτά.

Τα ξημερώματα της 10ης Ιουνίου επιστρέφοντας στα δωμάτιά τους, η 24χρονη η οποία είχε και εκείνη καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, βρέθηκε στο δωμάτιο του 32χρονου συμπατριώτη της όπου ο τελευταίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα η 24χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν τον 32χρονο και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του Σουηδού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια, ενώ απολογούμενος στην ανακρίτρια Ρόδου αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και δήλωσε ότι είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών μαζί με την 24χρονη με αποτέλεσμα να μην θυμάται το παραμικρό από τα όσα φέρονται να έγιναν τον βράδυ εκείνο.

Πηγή: rodiaki.gr



ΠΗΓΗ