Πειραιάς: Όργια με μοντέλα και ναρκωτικά από επιχειρηματία και μεγαλογιατρό

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες δύο ημέρες, με κύκλωμα εκμετάλλευσης νεαρών κοριτσιών, τα οποία εξωθούν μέσω απειλών και χρήσης ναρκωτικών, στη συμμετοχή σε ομαδικά όργια. Εγκέφαλοι του κυκλώματος φαίνεται να είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της αθλητικής ένδυσης και ένας μεγαλογιατρός.

Οι δυο τους φέρονται -σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες δύο τουλάχιστον γυναικών- να τις υποχρεώνουν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ώστε να κάμψουν τις αντιδράσεις τους και στη συνέχεια να τις οδηγούν σε κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό το μέρος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικής ένδυσης διοργανώνει όργια με τη συμμετοχή νεαρών κοριτσιών και του γιατρού, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να «προσφέρει» ακόμα και τη σύζυγό του.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, καθώς μετά τις πρώτες καταγγελίες αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των νεαρών κοριτσιών που αποφασίζουν να «σπάσουν» τη σιωπή τους, μη υποκύπτοντας πλέον στους εκβιασμούς των δύο αντρών και όσων ακόμη συμμετέχουν στο βρώμικο κύκλωμα της εξώθησής τους στην πορνεία.

ΠΗΓΗ