Δολοφονία «Αυστραλού»: Έτσι τον εκτέλεσαν – Η βεντέτα το «κλειδί» για την εξιχνίαση

Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα σε μία συγκεκριμένη υπόθεση θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ ότι βρίσκεται το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση της χθεσινής δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Αυστραλός» είχε «βεντέτα» με συγκεκριμένη οικογένεια της νύχτας στην Αυστραλία και δεν αποκλείεται αυτό να σχετίζεται με τη χθεσινή δολοφονία.

Στην ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες της περιοχής καθώς θεωρούν ότι το συμβάν έχει καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια. Ο δράστης της εκτέλεσης, έστησε ενέδρα θανάτου στον 46χρονο έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο ενώ φαίνεται ότι του έριξε και χαριστική βολή. Πιθανώς να είχε και συνεργούς που τον περίμεναν για να τον βοηθήσουν στη διαφυγή.

Το χρονικό

Ο εκτελεστής περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε από την πλευρά του συνοδηγού με τρεις σφαίρες.

Ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε μια ακόμη σφαίρα από τον δράστη.

Το αιματηρό περιστατικό στη Βούλα Αττικής έρχεται ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά τη μαφιόζικη επίθεση στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά γνωστού ανθρώπου της νύχτας.

Η Αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για ακόμη μία δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Αυστηρό μήνυμα του αρχηγού ΓΕΑ στην Άγκυρα: Πετάμε, μαχόμαστε, νικάμε

 ΠΗΓΗ