Απαντά με μηνύσεις κατά πάντων ο Νίκος Κοτζιάς

Στην αντεπίθεση περνάει ο Νίκος Κοτζιάς, για τις επιθέσεις που ισχυρίζεται πως δέχεται από δημοσιεύματα! Σύμφωνα με δηλώσεις του, έχει στείλει ήδη στον Εισαγγελέα δεκασέλιδη μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται κατά πάντων.

Τυπικά, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών, τα βέλη του στρέφονται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας

Γράφει ο Νίκος Κοτζιάς στο twitter:

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές, ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στην Δημοκρατία και τις έχω στείλει στην Εισαγγελία.»

Οι πληροφορίες όμως επιμένουν ότι ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών στρέφεται εναντίον του Μαξίμου, παρά το ότι ο ίδιος το διέψευσε. Ο τέως υπουργός πιστεύει- όπως αναφέρει η εφημερίδα η Εστία- ότι «η προβοκάτσια στις συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη, με την φράση στα όπλα, στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια, οι εναντίον μηνυτήριες αναφορές από οργανώσεις με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, οι σφαίρες και τα αίμα που του εστάλησαν ταχυδρομικώς στο υπουργείο Εξωτερικών, δημοσιεύματα εβδομαδιαίων εφημερίδων και ιντερνετικών σελίδων για τις αναθέσεις έκδοσης βίζας από ιδιωτικές εταιρείες με επικεφαλής δύο πρώην πρέσβεις και έναν πρώην Αρχηγό της Αστυνομίας, οι αναφορές σε δημοσιεύματα για χρηματισμό δημοσιογράφων βαλκανικών χωρών και τέλος η επίθεση που εδέχθη στο Υπουργικό Συμβούλιο εκκινούν μεν από διαφορετικές αφετηρίες αλλά έχουν ως κοινό στόχο να τον κάνουν να φοβηθεί.

Για τις υποθέσεις με τις βίζες στις οποίες ενεπλάκη από τον υπουργό Αμύνης και το όνομα του επιχειρηματία Σόρος, από το περιβάλλον του κ. Κοτζιά λέγεται μετ’ επιτάσεως πως κύρια πηγή της διαρροής δεν είναι ο υπουργός Αμυνας, αλλά κέντρο εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Αυτό θεωρεί πως κρύβεται πίσω απο τα δημοσιεύματα».

Μάλιστα η εφημερίδα η Εστία δημοσιεύει και δήλωση του Νίκου Κοτζιά που λέει στους συνεργάτες του « ότι θέλουν να με φοβίσουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν».

Στο μεταξύ ο Νίκος Κοτζιάς την προσεχή Τετάρτη μεταβαίνει στην Κομοτηνή όπου θα εκφωνήσει ομιλία στο Πολιτιστικό Κύτταρο της πόλης με θέμα «Η Ελλάδα σε έναν Κόσμο που Αλλάζει».

Η εκδήλωση οργανώνεται απο το «ΠΡΑΤΤΩ», κίνηση στην οποία ο Νίκος Κοτζιάς είναι επικεφαλής.

ΠΗΓΗ