Συμβόλαιο θανάτου για Μακρή με… θέα τη Μύκονο!

Τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Ο ένας τομέας έχει να κάνει με το παρελθόν του και την διαμάχη που είχε στην Αυστραλία με την οικογένεια Ιμπραήμ, με αυτή την κόντρα να χρονολογείται για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Ο άλλος τομέας έχει να κάνει με τις τωρινές επαγγελματικές του δραστηριότητες. Ο Μακρής δεν είχε μόνο τις εταιρίες φύλαξης, σε μία εκ των οποίων ήταν στην αρχή της και συνεταίρος με τον πρώην υπουργό, Αρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά είχε ξεκινήσει να έχει βλέψεις στη νυχτερινή ζωή της Παραλιακής αλλά και της Μυκόνου.

Ίσως, λένε οι αναλυτές της Ασφάλειας, τα ανοίγματα του «Αυστραλού» στο νησί των Ανέμων να ενόχλησαν κάποιους που θεώρησαν ότι πάει να βάλει χέρι στη «χρυσή πίτα» της Μυκόνου και για αυτό πήραν την απόφαση να τον «σβήσουν» μια και καλή από τον χάρτη με σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου.

Γι αυτό πλέον θα κληθούν για καταθέσεις οι στενοί του συνεργάτες για να εξακριβωθεί εάν και από ποιους δεχόταν απειλές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Άντρας 1,70 ο δολοφόνος του Μακρή- Κατεγράφη από τις κάμερες να φεύγει πεζός

ΠΗΓΗ