Λεβεντάκης και υιός: Η σύλληψη των εφοπλιστών, το Game of Love και το δημαρχιλίκι

Μεγάλο ντόρο έκανε η είδηση της σύλληψης του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη και του γιου του, Γιάννη, το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Τρούμπας. Ο 56χρονος εφοπλιστής και ο 31χρονος γιος του, μαζί με μια 47χρονη γυναίκα, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικούς στην οδό Φίλωνος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν διερχόμενος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι σε ΙΧ όχημα υπάρχει ένα σκυλάκι που γαβγίζει και είναι πολύ ανήσυχο. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, ενώ αναζητήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος.
Οι αστυνομικοί μετά από λίγο εντόπισαν την ιδιοκτήτρια του σκυλιού, τη 47χρονη γυναίκα, από την οποία ζήτησαν να τους συνοδεύσει στο Τμήμα για την αμέλεια που επέδειξε στο τετράποδο! Εκείνη, προφασιζόμενη ότι κάτι είχε ξεχάσει μέσα στο νυχτερινό μαγαζί, μπήκε μέσα και φώναξε παρέα. Η παρέα ήταν ο γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τους αστυνομικούς. Τον ακολούθησε και ο γιος του! Πατέρας και γιος, σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπούν. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες διέταξαν την κράτησή τους μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεβεντάκης επιτέθηκε λεκτικά σε αστυνομικούς, λέγοντας ότι αντί να πατάξουν την εγκληματικότητα ασχολούνται με τα σκυλιά.

«Παραπληροφόρηση όσα λέγονται»

Μιλώντας για το περιστατικό που οδήγησε αυτόν και τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα, είπε: «Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για τον σκύλο. Πήγαμε όλοι μαζί στο Τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της στο αμάξι έκανε φασαρία. Βγήκε έξω. Τρόμαξε. Φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί. Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια. Λεκτικά. Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως. Ότι έγινε χαμός! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για τον σκύλο! Και αφεθήκαμε ελεύθεροι. Έχει λήξει η υπόθεση. Όλα καλά».

Ο αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, η υποψηφιότητα για δήμαρχος και η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Γιώργος Λεβεντάκης γεννήθηκε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και από το μηδέν κατάφερε να δημιουργήσει την ακτοπλοϊκή εταιρεία Leve Ferries, η οποία διαθέτει υδροφόρες, καταμαράν και ένα επιβατηγό τα οποία δραστηριοποιούνται στον Αργοσαρωνικό. Οι υδροφόρες του είναι εκείνες που μεταφέρουν νερό σε Αίγινα και Αγκίστρι. Μάλιστα, ο εφοπλιστής έχει δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί και με την πολιτική, καθώς σκοπεύει να διεκδικήσει τη δημαρχία στη γενέτειρά του.
«Κατόπιν, δεν σας κρύβω, πάρα πολλών ενδοιασμών και αγωνιών, και με υπευθυνότητα, κατέληξα δηλώσω συμμετοχή κατεβαίνοντας στις προσεχείς εκλογές του Δήμου Τριφυλίας. Βέβαια, αυτό ήταν πάρα πολύ καιρό βασανιστικό για μένα, γιατί γνωρίζω τα προβλήματα, βλέπω τον τόπο καθημερινά να εγκαταλείπεται όλο και πιο πολύ και, ειλικρινά, το κάνω από καρδιά και μόνο από καρδιά και για κανέναν άλλον λόγο. Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι με παρότρυναν να μην προβώ σε αυτή την ενέργεια διότι θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, διάφορα. Υπήρχαν όμως κι άλλοι οι οποίοι μου είπαν “προχώρα γιατί πρέπει να γίνει κάτι για την Τριφυλία”! Και αυτό είναι γεγονός» είχε πει στον πρώτο του προεκλογικό λόγο.
Αυτοδημιούργητος και πατέρας τριών παιδιών, ο Γιώργος Λεβεντάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του 2014, είχε νοικιάσει μεγάλο χώρο στη Γλυφάδα, ο οποίος θα φιλοξενούσε τις ζωντανές εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

Στα χνάρια του πατέρα και ο γιος Γιάννης Λεβεντάκης

Ιδιαίτερη αδυναμία στο γυναικείο φύλο φαίνεται πως έχει και ο γιος του εφοπλιστή Γιάννης Λεβεντάκης, ο οποίος έγινε γνωστός τόσο μέσα από τη σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη, παίκτρια και νικήτρια του Game of Love, όσο και μέσα από τη συμμετοχή του ίδιου στο Game of Love, το ριάλιτι αγάπης του ΑΝΤ1.
Ο Γιάννης αποφοίτησε από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και ήδη έχει αναλάβει νευραλγικό πόστο στη ναυτιλιακή του πατέρα του. Έχει συνδέσει το όνομά του και με το ριάλιτι «αγάπης» Game of love, εκεί που κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο του Ναυπλίου και γινόταν μήλον της έριδος για τις γυναίκες του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Λεβεντάκης είχε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη, παίκτρια του Power of love. Ο 31χρονος είχε μπει στο ριάλιτι με σκοπό να… εκδικηθεί την ξανθιά σύντροφό του και μάλιστα παρουσιάστηκε με την τότε σύντροφό του Μικαέλα από τη Μολδαβία. Στο παιχνίδι όμως, στο οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είχε μπει με στρατηγική για το έπαθλο, «ερωτεύτηκε» άλλη παίκτρια.

ΠΗΓΗ