Θρίλερ στη Νίκαια: «Με απήγαγαν» λέει ο αστυνομικός – Μήνυση από τους Πακιστανούς

Μήνυση κατά του αστυνομικού, τον οποίο κατηγορούν για ληστεία υπέβαλαν το πρωί τη Πέμπτης οι Πακιστανοί, στο διαμέρισμα των οποίων βρέθηκε ξυλοκοπημένος και δεμένος ο συγκεκριμένος αστυνομικός –  Εκείνος από την πλευρά του, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα απαγωγής από τους Πακιστανούς.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο αστυνομικός, όλα συνέβησαν όταν ο ίδιος, είδε τους Πακιστανούς να κάνουν εμπόριο τσιγάρων και τότε, αν και εκτός υπηρεσίας, αποφάσισε να τους ακολουθήσει, χωρίς μάλιστα να ειδοποιήσει κανέναν.

Εκείνοι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, τον απήγαγαν και τον οδήγησαν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο μερικές ώρες αργότερα τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε άσχημη κατάσταση.

Ο αστυνομικός φέρει και ένα τραύμα στο αυτί, με τις Αρχές να εικάζουν ότι είχαν προσπαθήσει να τού το κόψουν.

Το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νίκαια, αφού πολίτης τους κάλεσε για βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, άκουγε φασαρία και υπέθεσε ότι ήταν κλέφτες.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ όταν έφτασαν δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους αλλοδαπούς και αφού κατάφεραν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς, να ακινητοποιήσουν τους Πακιστανούς, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν άλλους έξι αλλοδαπούς και τον αστυνομικό σε άσχημη κατάσταση, ξυλοκοπημένο και δεμένο σε μια καρέκλα.

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα για να εξηγήσουν τι έχει συμβεί και ο αστυνομικός στο νοσοκομείο.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, και οι επίσημες Αρχές ερευνούν τη σχέση του αστυνομικού με τους αλλοδαπούς. «Φως» στην υπόθεση θα ρίξουν τόσο η κατάθεση του αστυνομικού που όμως δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει, αλλά και τα όσα θα ισχυριστούν οι αλλοδαποί.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και το τελευταίο διάστημα απασχολείται ως οδηγός προϊσταμένου κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Τάση για ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα του Αγίου Δημητρίου! Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πηγή: Cnn.gr



ΠΗΓΗ