Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε ζευγάρι που είχε ρημάξει τα σούπερ μάρκετ

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/10) σε γνωστό σουπερ – μάρκετ, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας μία γυναίκα που υποτίθεται ότι ψώνιζε.

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα είχε μπει στο κατάστημα για να κλέψει και κάπως έτσι βρέθηκε με χειροπέδες. Μαζί της συνελήφθη και ο σύζυγός της που την περίμενε σε ένα ασημί αυτοκίνητο, μακριά από το κατάστημα.

Πρόκειται για ζευγάρι από τη Ρουμανία, που με έδρα τη Λαμία φαίνεται ότι επιχειρούσαν σε όλη τη Φθιώτιδα κλέβοντας διάφορα είδη όπως σοκολάτες, σακουλάκια καφέ, κονσέρβες, απορρυπαντικά και άλλα «δημοφιλή» είδη που ήταν εύκολη η μεταπώληση τους.

Η αξία των ειδών που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του ζευγαριού, φθάνουν τα 2.500 ευρώ με τον αριθμό των κλοπών που εξιχνιάστηκαν να είναι 14. Συγχρόνως βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 456 ευρώ, όπως και το αυτοκίνητο των δραστών.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και δεν αποκλείεται η περαιτέρω έρευνα να αποκαλύψει κι άλλες κλοπές από άλλα σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Πηγή: lamiareport.gr



ΠΗΓΗ