Συνελήφθη η φίλη του «Χάνιμπαλ» της Άρτας

Βαρύ ιστορικό, που προκαλεί ανατριχίλα ακόμη και στους πιο ψύχραιμους, διαπιστώθηκε ότι είχε η 30χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη μαζί με τον 29χρονο συνεργό της το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Λακκώματος στη Θεσσαλονίκη για 15 αρπαγές τσαντών και πέντε κλοπές δικύκλων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η 30χρονη εμπλέκεται σε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για την υπόθεση του λεγόμενου «Χάνιμπαλ» της Άρτας, που πριν από πέντε χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου του 2013 όταν ο 36χρονος τότε δράστης Φ. Γ., από τις Κεραμάτες Άρτας, ενώ ήταν παρούσα η 25χρονη τότε φίλη του Φ. Κ., είχε σκοτώσει, τεμαχίσει με μπαλτά και σκεπάρνι και είχε βράσει τον 48χρονο Γ. Π. από τη Φιλιππιάδα, ενώ στη συνέχεια είχε πετάξει τα κομμένα τμήματα του σώματός του σε βόθρο και στον Άραχθο ποταμό.

Θύτης και θύμα ήταν χρήστες ηρωίνης και επί χρόνια φίλοι και είχαν διαπληκτιστεί.

Ένα χρόνο αργότερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων είχε καταδικάσει τον «Χάνιμπαλ» σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών για τη δολοφονία του 48χρονου, ενώ στην 25χρονη φίλη του είχε επιβάλει κάθειρξη 15 χρόνων για τα αδικήματα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της συνέργειας σε περιύβριση νεκρού.

Όμως, όπως φαίνεται, η 30χρονη σήμερα μόλις αποφυλακίστηκε με όρους το… έριξε στις αρπαγές τσαντών και τις κλοπές.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μαζί με τον 29χρονο συνεργό της έπειτα από μεγάλη αστυνομική έρευνα.

Την περασμένη Παρασκευή αφαίρεσαν από την περιοχή των Νέων Μουδανιών δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να αρπάζουν τσάντες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμα 14 αρπαγές τσαντών και είχαν κλέψει πέντε μηχανάκια στη Θεσσαλονίκη.

Η 30χρονη, η οποία κατά τη σύλληψή της προέβαλε αντιστάσεις, παρουσιαζόταν μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Άρτας για την υπόθεση του φονικού.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Άρτα: Τον σκότωσε, τον τεμάχισε και τον πέταξε στο ποτάμι

Άρτα: Αυτός είναι ο δράστης που σκότωσε και έβρασε το φίλο του



ΠΗΓΗ