Ηράκλειο: Άρπαξε τις ξένες τσάντες αλλά… δεν πήγε μακριά

Μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα είχε καταφέρει να αρπάξει τις τσάντες ανυποψίαστων περαστικών. Ωστόσο, η τελευταία αρπαγή τον οδήγησε στα … κρατητήρια.

Ο λόγος για έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος χρησιμοποιώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα πλησίαζε πεζούς και αιφνιδιάζοντάς τους άρπαζε τις τσάντες με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το πρωί Πέμπτη (20/9) ο νεαρός άνδρας έκλεψε το σακίδιο μιας 27χρονης που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την κλοπή στις αρχές και άμεσα άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης αναζήτησαν τον δράστη. Αρχικά εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και κατόπιν ήταν ζήτημα χρόνου η σύλληψή του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ο συλληφθείς από τις 22 Αυγούστου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές, αρπάζοντας τσάντες με το περιεχόμενό τους.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



ΠΗΓΗ