Ρόδος: Καταδικάστηκε η 34χρονη που… σαγήνευε ηλικιωμένους και στη συνέχεια τους «ξάφριζε»!

Ένοχη κρίθηκε την Τετάρτη (19/9) από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου η  34χρονη Ροδίτισσα που κατηγορούνταν για κλοπές,  τις οποίες φέρεται να διέπραττε σε άνδρες με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά, έναντι αμοιβής!

Συνολικά σε βάρος της 34χρονης είχαν γίνει έξι καταγγελίες για κλοπές από άνδρες με τους οποίους προηγούμενα είχε ερωτική επαφή, και για αυτές το δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης της επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Απολογούμενη η 34χρονη είχε δηλώσει ότι πλέον ούτε χρήση ναρκωτικών κάνει, αλλά ούτε άλλη εμπλοκή έχει με τη δικαιοσύνη, καθώς έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του παιδιού της και για αυτό είχε ζητήσει από το δικαστήριο μία δεύτερη ευκαιρία.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στις αρχές Φεβρουαρίου 2014 εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού 60χρονος που κατήγγειλε ότι η 34χρονη αφού έκανε έρωτα μαζί του επί πληρωμή, κατάφερε να του αφαιρέσει μέσα από το παντελόνι του το ποσό των 15.650 ευρώ!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού όχι μόνο διερεύνησαν την υπόθεση αλλά κατάφεραν στις 9 Φεβρουαρίου 2014 να εντοπίσουν την 34χρονη και να βρουν στην κατοχή της και τα χρήματα,  τα οποία επέστρεψαν στον 60χρονο.

Με τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ακολούθησαν και άλλες τέσσερις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες με την ίδια μέθοδο η 34χρονη αφαίρεσε από τους «πελάτες» της τα ποσά των 450, 300, 400 και 450 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης η ίδια κατηγορείται και για κλοπή διαφόρων αντικειμένων από περίπτερο.

Ωστόσο η περίπτωση που οδήγησε στην σύλληψη της 34χρονης ήταν η καταγγελία που έκανε ένας 58χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 58χρονος στις 17 Φεβρουαρίου 2014 τα ξημερώματα συνευρέθηκε ερωτικά με την 34χρονη και μάλιστα κατέβαλλε χρήματα για τις «υπηρεσίες» της. Προφανώς όμως δεν ήταν αρκετά αφού, η ίδια χωρίς να γίνει αντιληπτή του αφαίρεσε και μία αλυσίδα λαιμού αξίας 10.000 ευρώ.

Μόλις ο 58χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού, αστυνομικοί του οποίου συνέλαβαν στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων την 34χρονη, ενώ βρέθηκε και η αλυσίδα στην κατοχή της, η οποία κατασχέθηκε.

Πηγή: rodiaki.gr



ΠΗΓΗ