Δολοφονία Κηφισιά: Σοκάρει η ανάρτηση της 33χρονης λίγο πριν το μαφιόζικο χτύπημα (φωτός)

Ανατριχίλα προκαλεί μια μακάβρια -όπως αποδεικνύεται- ανάρτηση της 33χρονης γυναίκας, την οποία «γάζωσαν» με σφαίρες στο σπίτι της στην Κηφισιά, το βράδυ της Τρίτης (18/09).

«Την επόμενη φορά που θα ανοιχτώ σε κάποιον θα είναι στη νεκροψία μου», έγραφε στο Instagram, τέσσερις ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, η 33χρονη.

Γνώριζε ή φοβόταν κάτι; Την απειλούσαν κάποιοι; Ή πρόκειται απλά για μια τραγική σύμπτωση;

Δείτε την ανάρτηση:

dolofonia kifisia9

Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram εμφανίζεται να κρατάει όπλο και να αναφέρει: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέματα και στο τέλος οι σφαίρες».

Δείτε την ανάρτηση στη gallery του Newsbomb.gr

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες (19/09) μέσα στο αυτοκίνητό της, αποτέλεσμα ενέδρας που είχαν στήσει ο ή οι δολοφόνοι της. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ήταν καλάσνικοφ, καθώς βρέθηκαν τουλάχιστον 15 φυσίγγια στο σημείο.

Ένοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης, αλλά οι κάμερες που βρίσκονται στο υπόγειο πάρκινγκ δεν έχουν καταγράψει το περιστατικό, σύμφωνα με τον ANT1.

Ποια ήταν η 33χρονη

«Πλούσιο» ήταν το ποινικό μητρώο της 33χρονης που έπεσε νεκρή στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου έμενε με την 7χρονη κόρη της, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 33 στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, είχε κριθεί ύποπτη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου ενός από τους πιο γνωστούς μπράβους της νύχτας.

dolofonia kifisia9

Την ίδια ώρα, είχε κατηγορηθεί για σειρά ληστειών σε χρηματαποστολές, αλλά στο εφετείο είχαν φροντίσει να την απαλλάξουν από τις κατηγορίες οι συνεργοί της.

Το θύμα, μάλιστα, φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστό άνθρωπο της νύχτας. Έτσι, δεν αποκλείεται τη δολοφονία της να είναι αντίποινα για προηγούμενη δολοφονία που σχετίζεται με τον υπόκοσμο.

Σημειώνεται ότι 33χρονη είχε δεχτεί το 2011 ξανά δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι, όταν ήταν 7 μηνών έγκυος. Τότε της είχαν στήσει καρτέρι έξω από κατάστημα και την πυροβόλησαν. Επέζησε και έφερε στη ζωή την κόρη της.

dolofonia kifisia9