Μπαράζ κλοπών σε επιχειρήσεις στη Λαμία

Ανήσυχοι οι επαγγελματίες από τη δράση των διαρρηκτών που φορτώνουν ότι βρίσκουν!

Τέσσερις τουλάχιστον κλοπές και μία απόπειρα έχουν καταγραφεί από το περασμένο Σάββατο (8/9), σε μάντρες με οικοδομικά υλικά και αποθήκες ξυλείας στην πόλη της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, τελευταία «επιχείρηση» των θρασύτατων διαρρηκτών ήταν σε μάντρα με υλικά για την οικοδομή όπου η λεία τους ξεπέρασε τα 25.000 ευρώ, αφού δεν άφησαν ούτε τις μπαταρίες στα κλαρκ!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη οι δράστες πρέπει να έδρασαν μετά τη 1:30’ τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Πέμπτη (13/9), σπάζοντας με λοστούς τα λουκέτα. Μάλιστα δεν φαίνονται ίχνη από μεγάλο φορτηγό κάτι που μαρτυρά ότι έδρασαν αρκετά άτομα και με μικρά οχήματα.

Μετά και τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης κλοπής, επαγγελματίες από τη νότια και ανατολική Λαμία, επιβεβαίωσαν ότι κι εκείνοι δέχτηκαν την «επίσκεψη» διαρρηκτών και μόλις σε μία περίπτωση οι «ποντικοί» αποθαρρύνθηκαν από το συναγερμό.

Αστυνομικοί της σήμανσης διερεύνησαν εξονυχιστικά τους χώρους όπου έδρασαν οι κλέφτες, ενώ την υπόθεση που φαίνεται ότι έχει αρκετό βάθος, ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.



ΠΗΓΗ