Αναστασία Ντέρου – ΕΚΑ Θεσ/κης: “Υποδυθήκαμε τους σκλάβους και τα υποχείρια των ΠΑΕ”

“Δουλεύουμε με αυταπάρνηση αγάπη και πίστη. Αναγνωρίσετε τη ιδιαιτερότητα του λειτουργήματος που υπηρετούμε. Δείτε τον παράγοντα άνθρωπο. Δεν είμαστε μηχανές, ούτε πρόβατα”

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σχετικά με την διάθεση των Αστυνομικών στις κερδοφόρες ιδιωτικές επιχειρήσεις, μοιάζουν με μια παράλογη και θρασύτατη ουτοπία, αλλά ζώσα πραγματικότητα.. .Και φωτογραφίζω εν ψυχρώ τις ΠΑΕ.

Εξακολουθείτε να θυσιάζετε τον έλληνα αστυνομικό στο βωμό των κερδών των ιδιωτικών ΠΑΕ, ποδοπατώντας του ότι απόθεμα του έχει απομείνει ψυχής και υπερηφάνειας. Και αναφέρομαι στην ψυχή που κλήθηκε να αφιερώσει για άλλους σκοπούς με όρκο τιμής. Τον Έλληνα αστυνομικό που επί δεκάδες χρόνια αυθαίρετα και στεγνά, επιτρέπετε να υποδύεται σε σκλάβο των κερδοφόρων ιδιωτικών ΠΑΕ.

Είναι εξαιρετικά δυσκολονόητη, η καταλυτική επιρροή που ασκούν οι κερδοφόρες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην πολιτεία, οι οποίες καταστούν αυτή σε ασπόνδυλη και ανεπαρκής. Η χρήση του αστυνομικού προσωπικού, αποτελεί εμπαιγμό, βιασμό, απαξία και ποδοπατεί κάθε έννοια αξίας της οντότητας του, μεταλλάσσοντας αυτόν, σε άλλου φάσματος καταστάσεις. Και απευθυνόμενη στην ελληνική πολιτεία, στους τριακόσιους διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων, που νομοθετούν για τις ανθρώπινες τύχες και ζωές και γνωρίζοντας ότι με θυσιαστική λογική κληθήκαμε να υπηρετήσουμε με τη ζωή μας, εκπέμπουμε SOS!!!

Είστε υπεύθυνοι ! Τα δικά σας παιδιά έχετε συνθλίψει. Καλείστε να αναγνωρίσετε τον υπέρτατο ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε… Δουλεύουμε με αυταπάρνηση αγάπη και πίστη. Αναγνωρίσετε τη ιδιαιτερότητα του λειτουργήματος που υπηρετούμε. Δείτε τον παράγοντα άνθρωπο. Δεν είμαστε μηχανές, ούτε πρόβατα. Υποδυθήκαμε τους σκλάβους και τα υποχείρια των ΠΑΕ με τις δικές σας ευλογίες.

Η λαίλαπα των ΠΑΕ κρατεί καλά ακόμη, χωρίς να την αγγίζει τίποτε και εξακολουθεί να σαρώνει και να εκμεταλλεύεται ξεδιάντροπα τον Έλληνα αστυνομικό. Αναμένοντας από εσάς επιτέλους να ανταποκριθείτε και να τηρηθεί άμεσα ο αθλητικός νόμος Ν.2725/99 και όλη η ισχύουσα νομοθεσία «ΠΟΥ ΣΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΤΕ».

άρθρο της Αναστασίας Νέστορος Ντέρου
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών Θεσσαλονίκης
Μέλος Ε.Κ.Α. Θεσσαλονίκης