Τραγωδία στους Θρακομακεδόνες – Το χρονικό του άγριου φονικού του 79χρονου που κατακρεούργησε με μπαλτά την σύζυγό του

Αποκλειστικές πληροφορίες του Policenews, τονίζουν ότι ο 79χρονος πρώην επιχειρηματίας είχε χάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του όταν τα έκανε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου. Έκτοτε, ο 79χρονος υπέφερε από κατάθλιψη με αποτέλεσμα να ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή που του είχε δώσει ψυχίατρος. Ωστόσο και σύμφωνα πάντα με οικείους του που μίλησαν στον διευθυντή του Policenews, από την περασμένη Παρασκευή, ο 79χρονος δεν πήρε την ημερήσια φαρμακευτική αγωγή που του είχε συνταγογραφηθεί.  Κανείς δεν ξέρει αν ο λόγος ήταν λόγω άρνησης του ιδίου ή του γεγονότος ότι τελείωσαν τα φάρμακα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το αποτέλεσμα ήταν, σήμερα το πρωί σε μια κρίση, ο 79χρονος να αρπάξει έναν μπαλτά και να σκοτώσει την 72χρονη σύζυγό του στο διώροφο όπου διέμεναν στους Θρακομακεδόνες. “Ήταν η κακιά στιγμή” ισχυρίστηκε ο 79χρονος όταν πήρε μόνος του το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και είπε “Ελάτε να με συλλάβετε. Σκότωσα την γυναίκα μου”. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο είδαν χτυπημένη θανάσιμα την 72χρονη και “χαμένο” τον 79χρονο που δεν μπορούσε να καταλάβει πως έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την σύζυγό του.

Συγκλονισμένοι στο σημείο μετά την είδηση του άγριου εγκλήματος, έφτασαν συγγενείς αλλά και η κόρη με τον γαμπρό του θύτη και θύματος, που δεν μπορούν να συνηδειτοποίησουν το πως έφτασε σε αυτή την πράξη ο 79χρονος.

Ο 79χρονος αυτή την ώρα κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου.