Εμετική επίθεση με απειλές κατά της ζωής του Κυριάκου Βελόπουλου στον Ωρωπό – Συνθήματα μίσους (φωτός – μηνυτήριες αναφορές)

Ασύλληπτο αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στον Ωρωπό, έξω από το σημείο όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος Πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Λύση” θα πραγματοποιήσει αύριο ομιλία. Άγνωστοι έγραψαν με μαύρη μπογιά συνθήματα μίσους, απειλώντας ευθέως τη ζωή του Προέδρου του κόμματος, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή ενδεχόμενης επίθεσης κατά την αυριανή εκδήλωση – ομιλία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κου Βελόπουλου και της αρμόδιας ομάδας ασφαλείας του κόμματος, η οποία κατέθεσε μέσω του νομικού τμήματος πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα κοινοποίησε τόσο στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κο Τσουβάλα, όσο και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Τόσκα υπόμνημα για τα ελλειπή μέτρα φύλαξης που αντιμετωπίζει “κατ’ εξαίρεσην” το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Πιο κάτω, σας παραθέτουμε αποκλειστικές εικόνες από το σημείο, αλλά και ολόκληρες, τόσο τη μηνυτήρια αναφορά προς τις Εισαγγελικές Αρχές, αλλά και τη κοινοποίηση στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον αναπληρωτή υπουργό.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μπαταγκιώνης