Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα- Επίθεση με μαχαίρι και νιτρικό οξύ κατά αστυνομικών (φωτός)

Σαν…ταύρος σε υαλοπωλείο επιτέθηκε κατά αστυνομικών ο ιδιοκτήτης ενός ισόγειου διαμερίσματος στην οδό Λεμεσού στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν το πρωί της Δευτέρας, εμφανίστηκαν μπροστά στην πόρτα του με έναν εισαγγελέα προκειμένου να του επιδώσουν έγγραφο έξωσης. Ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε στο χέρι ένα αστυνομικό, ενώ πέταξε νιτρικό οξύ στη στολή ενός ακόμη!

Πανικόβλητοι αστυνομικοί και εισαγγελέας έφυγαν από το σημείο και κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις. Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και αστυνομικών της ασφάλειας του οικείου τμήματος οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο.

Όπως προέκυψε οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν συγκεντρώσει υπογραφές προκειμένου να του κάνουν έξωση, καθώς το ισόγειο διαμέρισμα έχει μετατραπεί, όπως καταγγέλλουν σε «μικρή χωματερή» και είναι «εστία μόλυνσης».

Ο άνδρας που είναι υπέρβαρος, κατέχει νόμιμα το διαμέρισμα και σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.