Του Βαγγέλη Ευαγγέλου: «Τέλος η προπαγάνδα – οι συνάδελφοι γνωρίζουν!»

Διαβάζω, βλέπω και ακούω τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές, την «οικειοποίηση» πραγμάτων και δράσεων τα οποία έγιναν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ως Σωματείο συνδικαλιστικό δηλαδή και με τα λεφτά των εγγεγραμμένων Αστυνομικών (15€ ανά τρίμηνο από τη μισθοδοσία).

Αυτές οι δράσεις που έγιναν (γάντια, στολές, φαρμακεία κλπ), επαναλάβω, δεν τις έκαναν συγκεκριμένες συνδικαλιστικές παρατάξεις αλλά η Ε.Α.Υ.Θ και με τα χρήματα αυτής, που αποτελούν χρήματα όλων των συναδέλφων μας. Αν κάποια συνδικαλιστική παράταξη έκανε κάτι, με δικά της χρήματα ή από δωρεές κάποιων ιδιωτών, καλό είναι να το αναφέρει και να λέει συγκεκριμένα από πού και από ποιους είναι τα χρήματα αυτά και όχι να κάνει « οικειοποίηση» των χρημάτων και των δράσεων της Ε.Α.Υ.Θ. για ιδίο ψηφοθηρικό όφελος. Δεν μπορούμε να κάνουμε μνημόσυνο με «ξένα κόλυβα».

Τέλος επιτέλους η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός όταν πρόκειται για λεφτά όλων των συναδέλφων. Επίσης, θα πρέπει να λέγεται και η αλήθεια στους συναδέλφους για τα αποτελέσματα των μηνύσεων που έχουν γίνει από το δ.σ. της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, διότι όλες έχουν μπει στο αρχείο γιατί όταν κανείς μήνυση κατά παντός υπευθύνου και όχι σε συγκεκριμένο ή συγκεκριμένους, που πάντα υπάρχουν, με μαθηματική ακρίβεια αυτή η μήνυση μπαίνει στο αρχείο, ενώ βέβαια ουδέποτε τιμωρήθηκε κανένας αξιωματικός αφού ούτε καν μία ΠΔΕ ή ΕΔΕ δεν διατάχθηκε από τις μηνύσεις αυτές, δυστυχώς.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ευάγγελος
Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης