Το ΕΚΑ Θεεσαλονίκης στα Α.Τ. και Τ.Α. Χαριλάου – Ανάληψης

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στα ΑΤ και ΤΑ Χαρίλαου – Ανάληψης, προκειμένου και έπειτα από την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ (π.δ. 7/2017) να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα ζητήματα των Υπηρεσιών. Έπειτα από διεξοδική συζήτηση με τους συναδέλφους μας διαπιστώθηκαν τα κάτωθι:
– Υπάρχει πολύ μεγάλος γεωγραφικός τομέας ευθύνης με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλά περιστατικά και θέματα αστυνόμευσης.
– Να διακοπεί το κοινό περιπολικό εποχούμενης περιπολίας ανά 8ωρη βάρδια του ΑΤ Χαριλάαου – Ανάληψης μαζί με το ΑΤ Καλαμαριάς, το οποίο είναι σχεδόν ακατόρθωτο να καλύψει όλες τις ανάγκες του τομέα ευθύνης.
– Πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεση αποδέσμευση από φύλαξη στόχων εκτός τομέα ευθύνης τόσο του ΑΤ όσο και του ΤΑ Χαρίλαου – Ανάληψης.
– Άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θεσεων.
Επίσης με ενέργειές μας ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης που αποφασίστηκε πρόσφατα η αποδέσμευση και η μεταφορά του χώρου πραγματοποίησης της Λαϊκής Αγοράς κάθε Δευτέρα έμπροσθεν του ΑΤ, είναι κάτι που όπως διαπιστώθηκε, βοήθησε αρκετά στη λειτουργία των Υπηρεσιών και στην καθημερινότητα των συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτά.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης