Η μαφιόζικη εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου είναι το πιο ακριβό “συμβόλαιο θανάτου” στη νύχτα (βίντεο)

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το “συμβόλαιο θανάτου” του Βασίλη Στεφανάκου είναι το πιο ακριβό στη νύχτα. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που τις τελευταίες 3 δεκαετίες είχε απασχολήσει τις αρχές και είχε ανοιχτά μέτωπα τα οποία δεν είχε κλείσει.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι πληρωμένοι εκτελεστές έκαναν την δολοφονία έναντι ενός πολύ ακριβού αντιτίμου. Πληρώθηκαν με μεγάλο χρηματικό ποσό. Τον παρακολουθούσαν. Έθεσαν το σχέδιο τους σε εφαρμογή, γνώριζαν πως εκείνη τη στιγμή δεν είχε συνοδεία και τον σκότωσαν.

Όσο για το αν η ΕΛ.ΑΣ έχει εικόνα για το ποιοι ήθελαν νεκρό τον Στεφανάκο; Δύο ενδεχόμενα ερευνούν οι αρχές. Το ένα έχει να κάνει με το αν υπάρχει κάποια σύνδεση με πρόσφατες δολοφονίες ατόμων που είχαμε στην περιοχή της Αττικής τους τελευταίους μήνες.

Από εκεί και πέρα ερευνούν ένα δεύτερο ενδεχόμενο. Αυτό του να είχε κάποιον ανοιχτό λογαριασμό ο Βασίλης Στεφανάκος πριν το 2008, με κάποιο άτομο δηλαδή, με κάποιον ηθικό αυτουργό, πριν συλληφθεί και οδηγηθεί στις φυλακές.

Οι έρευνες τις αστυνομίας συνεχίζονται ενώ υπάρχει ο φόβος για αντίποινα, να ξεσπάσει δηλαδή κάποια βεντέτα στον κόσμο της νύχτας το αμέσως επόμενο διάστημα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1: