Όλα τα έσοδα από το «Ημερολόγιο 2018» της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Με μία ακόμη ενέργεια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας, που προσπαθεί να κλείσει τις πληγές που άνοιξαν οι φονικές πλημμύρες.

Το «Ημερολόγιο 2018» της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. είναι ένα φωτογραφικό ταξίδι στον χρόνο, στην ιστορία Μάνδρας και Μεγάρων. Φωτογραφίες σπάνιες, από μία άλλη Ελλάδα που συγκινούν τους λίγο μεγαλύτερους και διδάσκουν τους νεότερους. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τα 3 ευρώ -ένα ποσό καθαρά συμβολικό- θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, ως φυσική συνέχεια των πρωτοβουλιών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής το τελευταίο διάστημα.

Το «Ημερολόγιο 2018» είναι προσφορά της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου «Αιγέας», του επιχειρηματία Θανάση Μαρτίνου που διακρίνεται για σημαντική κοινωνική προσφορά του.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει το καλαίσθητο ημερολόγιο και να συνεισφέρει με αυτό το μικρό, αλλά τόσο σημαντικό για τους κατοίκους της Μάνδρας ποσό, μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής:

Σταθερό τηλέφωνο: 210-57.17.066

Τηλέφωνο προέδρου: 6977-090.036

Τηλέφωνο γεν. γραμματέα: 6977-571.473