Προσφέροντας αίμα, σώζεις ανθρώπινες ζωές.

Η Ένωσή μας πραγματοποίησε, με τεράστια επιτυχία, άλλη μία αιμοδοσία στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι οι αστυνομικοί – τροχονόμοι ξεχωρίζουν για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο αστυνομικός και οι πολίτες ότι την κρίσιμη στιγμή η Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας παρέχει άμεσα βοήθεια στους ίδιους ή σε κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Νιώθουμε λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και ενίσχυσαν αυτή την προσπάθεια καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Α/Δ κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο που μας φιλοξένησε στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης.

Ιδιαίτερη όμως μνεία πρέπει να γίνει και στη συμμετοχή των συναδέλφων δοκίμων αστυφυλάκων που με την αθρόα προσέλευσή τους απέδειξαν ότι έχουν ήδη αφομοιώσει την υποχρέωση στην προσφορά για τον συνάνθρωπο και την ανάγκη για εθελοντισμό προς όφελος της κοινωνίας.

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                                                   – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος