Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στο Κανάλι Πρέβεζας – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, άγνωστοι παραβίασαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κεντρική Πλατεία του Καναλίου…
τις πρώτες πρωινές ώρες, χρησιμοποιώντας κατά πάσα πιθανότητα ειδικό εκρηκτικό μηχανισμό και απέσπασαν χρηματικό ποσό, που μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγα χιλιόμετρα δίπλα από το σημείο όπου βρίσκεται το ΑΤΜ, εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Η επιχείρηση και η έρευνα της Αστυνομίας στην Πρέβεζα, αλλά και στους γύρω Νομούς είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Επισταμένες έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων, μέχρι στιγμής, δραστών, οι οποίοι σήμερα (16-11-2017) και ώρα 04:00΄ στο Κανάλι Πρέβεζας, προξένησαν έκρηξη σε Αυτόματη Ταμειολογική Μηχανή (Α.Τ.Μ.) τραπεζικού καταστήματος και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε σε αγροτική οδό κοντά στη διασταύρωση Φραξύλας Πρέβεζας, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 25-08-2017 στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου Αττικής, ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας έτερου οχήματος.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.