42 κιλά χασίσι είχε στη κατοχή της εγκληματική οργάνωση με Αλβανούς και Έλληνες στον Πειραιά

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Πειραιά και της Σαλαμίνας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για τη δραστηριοποίηση εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, ταυτοποίησε τα μέλη της και αποκάλυψε τη δράση της.

Κατόπιν των ανωτέρω, βραδινές ώρες της 31-8-2017, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν στην Σαλαμίνα, τρία (3) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 32 και 34 ετών και ένας 58χρονος ημεδαπός.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, ο 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και ο 58χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης, σαράντα (40) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους -41- κιλών και -920- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εννέα (9) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -350- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.