O Όμιλος Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών πραγματοποίησε εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση 267 πολύτεκνων Αστυνομικών

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην Εκάλη ο Όμιλος Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών (Ο.Φ.Α.Α.) πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση 267 πολύτεκνων Αστυνομικών, προσφέροντας του συνολικά το ποσό των 84.600 ευρώ.

Μετά την Aρτοκλασία που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγ. Παντελεήμονα, η Πρόεδρος, κυρία Αικατερίνη Καλαμαράκη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασε τον θαυμασμό της προς τους πολύτεκνους Αστυνομικούς που πέρα από το υψηλό και δύσκολο κοινωνικό έργο που επιτελούν, έχουν βαθιά μέσα τους ριζωμένο το θεσμό της πατροπαράδοτης ελληνικής θρησκευτικής οικογένειας.

Συνεχίζοντας, τους συνεχάρη, γιατί αψηφώντας τους κινδύνους που καθημερινά αντιμετωπίζουν και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αυτοί με γνώμονα πάντα την αγάπη τους για μια νέα ζωή, δημιούργησαν πολυμελείς οικογένειες.

Κλείνοντας την ομιλία της η Πρόεδρος έδωσε την υπόσχεση ότι ο Όμιλος θα βρίσκεται πάντα με αγάπη και στοργή κοντά στον Έλληνα Αστυνομικό και την Οικογένειά του, προσφέροντας του κάθε δυνατή υλική και ηθική συμπαράσταση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, κύριος Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμούς και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το υψηλό έργο που ο Όμιλος επί 72 χρόνια επιτελεί, προσφέροντας παράλληλα τιμητική πλακέτα.

Στην εκδήλωση παρέστη ακόμη ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια δεξίωση που δόθηκε σ’ ένα όμορφο ειδυλλιακό περιβάλλον που πλημμύρισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών και των γονιών τους.