Θρίλερ στην Αγία Βαρβάρα – Εξαφάνιση 6χρονου κοριτσιού

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά την καταγγελία ενός πατέρα ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η εξάχρονη κόρη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.
Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί της Πέμπτης που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεβάτι την κόρη του.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός, ότι ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως, η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 60χρονου απόστρατου βρίσκεται στο νοσοκομείο για λόγους υγείας.
Παράλληλα ο πατέρας της 6χρονης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ήδη κινητοποιηθεί και έχει εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου κοριτσιού.