Απόστολος Λύτρας: Απείλησε ξανά την κακοποιημένη σύζυγό του – Συνελήφθη η πρώην γυναίκα του

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Η σύζυγός του κατέθεσε νέα μήνυση, όχι μόνο κατά του ίδιου αλλά και κατά της πρώην συζύγου του, προκαλώντας νέες ανατροπές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα υπέβαλε νέα μήνυση κατά της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στην ήδη περίπλοκη υπόθεση. Παράλληλα, η γυναίκα κατηγορεί τον Απόστολο Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης, κατηγορώντας τον ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN αναφέρθηκε ότι η μήνυση περιλαμβάνει κατηγορίες για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή. Οι κατηγορίες στρέφονται κατά του Απόστολου Λύτρα, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου τους, οι οποίοι, σύμφωνα με την μήνυση, εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, πανικοβλημένη από την παρουσία των προαναφερθέντων, πάτησε το panic button και λιποθύμησε. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Μετά το επεισόδιο, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Λύτρα και του δικηγόρου της για διατάραξη οικιακής ειρήνης, οδηγώντας στη σύλληψή τους.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι η 37χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγο του Λύτρα και στον δικηγόρο της, καθώς και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ισχυριζόμενη ότι έλαβε απειλητικό μήνυμα από αυτόν.