Κρατούμενος ο 52χρονος ποινικολόγος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του – Όλο το χρονικό

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε γνωστό δικηγόρο των Αθηνών που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06) η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής για ενδεχόμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η 37χρονη γυναίκα ήταν σε άσχημη κατάσταση, και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι έπεσε από τη σκάλα.

Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επιμένει ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Τόσο η 37χρονη όσο και ο δικηγόρος σύζυγός της μετέβησαν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας, με την γυναίκα να επιμένει πως έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε, χωρίς να υποβάλει μήνυση.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, επίσης δικηγόρο, η οποία ωστόσο δεν έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δικηγόρος μαζί με την σύζυγό του μετέβησαν σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ, με την 37χρονη γυναίκα να είναι σε άσχημη κατάσταση. Τόσο η ίδια όσο και ο -πλέον- κατηγορούμενος, ισχυρίστηκαν πως είχε πέσει από την σκάλα.

Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επέμεινε ότι τα τραύματα της 37χρονης προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Τόσο η 37χρονη όσο και ο γνωστός ποινικολόγος μετέβησαν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας, με την γυναίκα να επιμένει πως έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε, χωρίς να υποβάλει μήνυση. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την σύλληψή του, και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του όπου του ασκήθηκε η ποινική δίωξη.

Σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πριν δυο χρόνια, μίλησαν εκτενώς για τις διαφωνίες τους.

Ο 52χρονος ποινικολόγος είχε πει: “Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας”.

Τι δήλωνε πριν δυο χρόνια η επίσης δικηγόρος 37χρονη σύζυγός του;

«Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».