Τον συνέλαβαν, απέδρασε και τον ξανασυνέβαλαν – Διπλή επιτυχία περιπολικού του ΑΤ Φυλής – Όλο το χρονικό

Συνέλαβαν το ίδιο άτομο μέσα σε τρεις ώρες για ενδοοικογενειακή βια και απόδραση

Τα ξημερώματα της 7/06/2024 έλαβαν σήμα κέντρου πως μία γυναίκα μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα της, δέχθηκε απειλές από τον πρώην σύντροφό της και συγκεκριμένα ότι θα πάει στο σπίτι και θα σκοτώσει αυτή και τα παιδιά.

Το περιπολικό έφθασε γρήγορα στο σημείο προκειμένου να διασφαλισθεί η σωματική ακεραιότητα, μετέφεραν τη γυναίκα μαζί με τα δύο ανήλικα στο ΑΤ Φυλής. Με την μέθοδο της πειθούς οι αστυνομικοί έπεισαν τηλεφωνικά το δράστη να προσέλθει στο ΑΤ όπου και συνελήφθη.

Μεταφέρθηκαν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας όπου ο εν λόγω οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Λίγη ώρα μετά ο συλληφθείς κατάφερε να αποδράσει.

Σε σχετικές αναζητήσεις και λίγα λεπτά αργότερα το ίδιο πλήρωμα κατάφερε να ακινητοποιήσει και να δεσμεύσει εκ νέου το δράστη για το αδίκημα της απόδρασης.

Για άλλη μία φορά αναγνωρίζεται η επαγγελματικότητα και ο ζήλος των αστυνομικών του ΑΤ Φυλής και σίγουρα είναι εμφανές πως οι κατευθυντήριες γραμμές από τη διοίκηση είναι σαφείς για αποτελεσματική αστυνόμευση δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας και παραβατικότητας ανηλίκων.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στο ΑΤ Φυλής.