Πύργος: Συναγερμός για εξαφάνιση 11χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού από το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου. Τα ίχνη της Β.Ν. χάθηκαν από το χωριό χθες, περίπου στις 3:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το patrisnews, οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία όπου από την πρώτη στιγμή «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρει κάποιο σημάδι που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό της 11χρονης.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 09.06.202 και ώρα 21:10, εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία η Βασιλική Νικολοπούλου, 11 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10.06.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βασιλική Νικολοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

 

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.